Balandžio 30 dieną mokyklos mokiniai su mokytojais aplankė po Kybartų geležinkelio stotimi esančius skliautuotus rūsius, kurie buvo pastatyti 1870 m. ir vėl netikėtai aptikti 2002 m. remontuojant buvusį muitinės sandėlio pastatą.

Plačiau

Kybartų ,,Rasos" specialiosios mokyklos mokiniai kartu su mokytojais pakeitė saldžiuosius gėrimus į vandenį. Kartu su visuomenės sveikatos specialiste paminėjome Pasaulinę vandens dieną. Sužinojome kad vanduo sudaro didžiausią žmogaus organizmo dalį – apie 60-70 procentų. Jo trūkumas pasireiškia labai greitai. Su mokiniais aptarėme, kokį vaidmenį vanduo atlieka žmogaus organizme, vandens apytakos ratą, kur naudojamas ir koks būna gamtoje.

Plačiau

Mūsų mokyklos bendruomenė priėmė Sveikatiados iššūkį: „Grūdiniai produktai - sveikatai palankios mitybos pagrindas”. Mokiniai susipažino su įvairiomis grūdinėmis kultūromis. Kiekvienas galėjo pažiūrėti, paliesti ar užuosti įvairios rūšies grūdus. Sužinojo, kiek daug sveikų patiekalų galima pagaminti iš grūdų. Vaikai įsitikino, jog maistas gaminamas iš grūdų gali būti ne tik sveikas, bet ir skanus.

Plačiau

Iššūkis 400 g vaisių ir daržovių kasdien įveiktas.

Plačiau

Vykdydami kultūros paso programą, mokyklos mokiniai dalyvavo edukacinėje pamokoje „Sūri pamoka Druskos mieste".

Plačiau